Hund-som-spiser

TRYGHED..!

Livet er meget enklere, når man ved,
man er sikret det bedste!

Som privatmand og/eller mindre erhvervsdrivende kan du let fare vild i forsikringsjunglen – fyldt med paragraffer og undtagelser…

Det behøver du ikke finde dig i.

Et forsikringsagentur håndterer og tegner forsikringer for agenturets kunder i udvalgte forsikringsselskaber.

Hos V-R Gruppen Forsikringsagenturer er forsikringsselskaberne udvalgt i samarbejde med søsterselskabet V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S (www.v-r.dk) .
Ved udvælgelsen af forsikringsselskaber er der lagt vægt på at opnå kvalitetsforsikringer til konkurrencedygtige priser. Tilsvarende stor vægt er der lagt på selskabernes kvalitet i forbindelse med skadesbehandlingen.

V-R Gruppen Forsikringsagenturer tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsforsikringer i samarbejde med de særligt udvalgte og primært danske forsikringsselskaber, men agenturet tilbyder også attraktive dækninger på Lloyds Markedet.

V-R Gruppens konsulenter vil i samråd med kunden udvælge netop det forsikringsselskab, som i såvel dækning og økonomi matcher kundens ønsker og behov bedst.

V-R Gruppen lægger stor vægt på lokal og personlig betjening. Derfor vil den enkelte kunde blive serviceret af sin egen, personlige konsulent i det pågældende lokalområde.

Hos V-R Gruppen Forsikringsagenturer sikres du som privat og/eller mindre erhvervsdrivende den bedste aftale til dit behov.

Som forsikringsagentur har vi væsentligt flere forsikringsløsninger på hylden, end du finder noget andet sted.

Kontakt os på
telefon 7022 3525
- eller send os dine
kontaktoplysninger på
post@vr-agentur.dk - så ringer vi dig op, når det passer dig bedst.

Elmegårdsvej 5 · 5250 Odense SV · tlf. 70 22 35 25 · Fax 70 22 35 21 · post@vr-agentur.dk